ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2013-2014Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας  στην Ερμιόνη2013
 Θέμα: Ελεύθερο

 Για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, ο διαγωνισμός και η έκθεση φωτογραφίας, που παρουσιάσθηκε από τις 10 έως τις 13 Αυγούστου 2013 στα Μαντράκια Ερμιόνης.
 Συμμετείχαν 61 ερασιτέχνες  φωτογράφοι με 155 φωτογραφίες.
Στο κάλεσμά μας για την στελέχωση της κριτικής επιτροπής με προθυμία ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστούμε οι :
Ανθούλα Λαζαρίδου-Δουρούκου , η λαϊκή ζωγράφος μας, Παντελής Μπαλής δάσκαλος της τέχνης της φωτογραφίας,  Χρύσα Γλύκα φωτογράφος, Γιώργος Οικονόμου φωτογράφος, Δαμιανός Βογανάτσης κινηματογραφιστής, Απόλλωνας Γλύκας ζωγράφος.

Τα βραβεία:
1ο βραβείο
Δημήτρης Σαραντόπουλος
«Μηχανή του χρόνου»

2o Βραβείο
Χρήστος Γενούζος
«Απουσία»

3ο Βραβείο
Αντώνης Ρεμούνδος
«Προσευχή»
Την έκθεσή μας τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι κάθε ηλικίας, ντόπιοι και παραθεριστές και συμμετείχαν με την ψήφο τους.
Πάντα  συγκινούν τους επισκέπτες της έκθεσης και παρακολουθούν με ενδιαφέρον κάθε χρονιά, τις προβολές από το αρχείο που δημιουργούμε των ασπρόμαυρων φωτογραφιών της Ερμιόνης.
Τους ευχαριστούμε όλους.
Ευχαριστούμε τους  φωτογράφους που συμμετείχαν με τα έργα τους.

Ευχαριστούμε  επίσης, τον  Κώστα Κουτούβαλη που μας παραχώρησε το χώρο για την καθημερινή αποθήκευση της έκθεσης, το καφέ "Αίγλη" και το "Σουβλάκι μπαρ"  για την παροχή ρεύματος, την  Βαγγελίτσα Αραπάκη για τα  λουλούδια, τη Νίκη Παρασάκη για την προσφορά της επεξεργασίας της αφίσας, το μικρό  Ζαχαρία που έλεγχε την ψηφοφορία,   το Ναυταθλητικό  Όμιλο Ερμιόνης για τα καθίσματα, τους φίλους Αντώνη, Χρήστο,  Τάκη, Ηλία, Κώστα, Νότη, Κατερίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Το θέμα του επόμενου διαγωνισμού είναι: "Εικόνες που το βλέμμα προσπερνά"


Φωτογραφίστε  ότι  πιστεύετε πως δεν θα παρατηρούσαν οι άλλοι.
Αναδείξτε όσα δείχνουν ασήμαντα.

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης
Στιγμιότυπα από την έκθεση  <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/nLcKNovG6o8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

 

 Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας  στην Ερμιόνη 2014

Θέμα: «Εικόνες που το βλέμμα προσπερνά»

Για 7η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, ο διαγωνισμός και η έκθεση φωτογραφίας, που παρουσιάσθηκε από τις 13 έως τις 16 Αυγούστου 2014 στα Μαντράκια Ερμιόνης.Συμμετείχαν 41 ερασιτέχνες  φωτογράφοι με 98 φωτογραφίες. Στο κάλεσμά μας για την στελέχωση της κριτικής επιτροπής με προθυμία ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστούμε οι :

Ανθούλα Λαζαρίδου-Δουρούκου , η λαϊκή ζωγράφος μας,  Παντελής Μπαλής δάσκαλος της τέχνης της φωτογραφίας,   Απόλλωνας Γλύκας ζωγράφος.


Τα βραβεία: 
1ο Βραβείο

Γιώργος Τσίγκας

«Αντανάκλαση στην άσφαλτο»

2o Βραβείο

Μαργαρίτα Αϊβαλιώτου

«Άνεση και τάξη»
3ο Βραβείο

Νίκος Κατσιαρίμπας

«Ακολούθησέ με»


Βραβεία κοινού:

(Με ισοψηφία)

Κωνσταντίνος Κοντός 


Νίκος Καλκούνος 

Την έκθεσή μας τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι κάθε ηλικίας, που συμμετείχαν με την ψήφο τους και όπως κάθε χρονιά παρακολούθησαν  με ενδιαφέρον τις προβολές από το αρχείο των ασπρόμαυρων φωτογραφιών της Ερμιόνης που δημιουργούμε.   
Ευχαριστούμε όλους τους  φωτογράφους που συμμετείχαν με τα έργα τους. Ευχαριστούμε  επίσης, τον  Κώστα Κουτούβαλη που μας παραχώρησε το χώρο για την καθημερινή αποθήκευση της έκθεσης, την κα Ανθούλα, το καφέ "Εν Λευκώ" και το "Σουβλάκι μπαρ"  για την παροχή ρεύματος, την  Βαγγελίτσα Αραπάκη για τα  λουλούδια,   το Ναυταθλητικό  Όμιλο Ερμιόνης για τα καθίσματα, τον Βενάρδο Ζώτο για τις μεταφορές και τους φίλους  Αντώνη, Χρήστο,  Τάκη, Ηλία, Νότη, Βασίλη, Κατερίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους.
 


Το θέμα του επόμενου διαγωνισμού είναι:

«Στη δουλειά»
  
Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης 


 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαγωνισμός Φωτογραφίας στην Ερμιόνη. Βραβεία και ευχαριστίες.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ 2020

Διαγωνισμός Φωτογραφίας στην Ερμιόνη, προβολή ταινίας μικρού μήκους και μουσικά δρώμενα